spot_img

Tallenna urheilua ESPN-kanavalta – näin helposti se käy

ESPN tarjoaa ison määrän maailman huippu-urheilua. ESPN kiinnostaa tällä hetkellä varmasti myös monia suomalaisia, koska kanava näyttää tällä kaudella myös NHL-pelit. NHL-kausi on juuri käynnistynyt, joten nyt on varmasti juuri sopiva aika alkaa nauttimaan ESPN:n tarjoilusta. Urheilua voi myös tallentaa katsottavaksi myöhemmin ja itse asiassa se on paljon helpompaa, kuin moni luuleekaan.

Lataa ohjelmisto ja tallenna urheilua

Yksi sovellus, jolla voit tallentaa ESPN-sisältöä, on Audials Movie. Se on ilmainen, eikä rekisteröintiä tarvita. Jos et pidä ohjelmistosta, sen poistaminen onnistuu niin ikään helposti. Ohjelmiston ”Video Streaming” osiossa voit asettaa tallennuksen päälle.

Valitse ESPN ja haluamasi ottelu tai ohjelma ja klikkaa tallenna. Voit valita myös millä formaatilla sisältö tallennetaan. Hyvä on esimerkiksi MP4, joka ei vie paljon tilaa. Moni ohjelmisto myös tukee MP4-formaattia, joten voit vapaasti valita, millä ohjelmistolla myöhemmin katson oman tallenteesi. Muista, että ESPN-sisältöä ei saa jakaa ilman asiaankuuluvaa lupaa.

Voit katsoa ilman satelliittia ja VPN:n avulla

ESPN:n katsominen verkossa on helppoa, mutta tarvitset silti maksullisen kanavan tunnuksen päästäksesi kaikille kanaville. Sling TV, Hulu+ Live TV, YouTube TV tai AT&T TV Now ovat kaikki käyttökelpoisia vaihtoehtoja ESPN:n katseluun ilman kaapelia. Nämä palvelut eivät edellytä pitkäaikaisia sopimuksia tai kaapelin tai satelliitin asentamista. Monet palvelut tarjoavat ilmaisen kokeilujakson, joten voit kokeilla ESPN:ää ilmaiseksi – tai ainakin muutaman viikon ajan.

Ja jos tämä ei vielä riittäisi, kaikki nämä ohjelmat ovat täysin yhteensopivia ExpressVPN:n kanssa. Muodosta yhteys sinua fyysisesti lähimpänä olevaan yhdysvaltalaiseen palvelinsijaintiin häiriöttömän katselukokemuksen varmistamiseksi.

Jos Internet-palveluntarjoaja havaitsee, että liikennettä käytetään videon suoratoistoon tai muuhun tietointensiiviseen toimintaan, se voi rajoittaa asiakkaan pääsyä. Kaistanleveyden rajoittaminen on toinen nimi tälle. VPN on paras tapa kiertää kaistanleveysrajoitukset, minkä vuoksi ExpressVPN salaa verkkoliikenteesi niin, että palveluntarjoajasi ei näe, mitä teet verkossa.

Jopa 600 Mbps:n nopeuksillaan ExpressVPN on yksi nopeimmista VPN-palveluista. Uraauurtava Lightway VPN -tekniikka auttaa parantamaan suorituskykyä. Voit muodostaa ExpressVPN-yhteyden Lightwayssä nopeammin kuin koskaan ennen, useimmissa tapauksissa alle sekunnissa.

ESPN SLING TV:n kautta

ESPN on yksi yleisimmin katsotuista kaapeliurheilukanavista, ja sillä on miljoonia faneja. Pelkästään maanantai-illan NFL-pelit houkuttelevat yli 10 miljoonaa katsojaa. Tämä paljon rakastettu kaapeliurheilukanava on toisaalta saatavilla Yhdysvalloissa vain kaapelipaketin tai nopean internetyhteyden kautta.

Jos IP-osoitteesi on Yhdysvaltojen ulkopuolelta, ESPN estää sinua käyttämästä suoratoistopalvelua WatchESPN-sovelluksen kautta. Hyvä uutinen on, että vaikka et asuisi Amerikassa, voit silti käyttää sovellusta.

Tässä tilanteessa virtuaalinen yksityisverkko (VPN) on kätevä apuväline. VPN:n avulla voit vaihtaa IP-osoitteesi ja huijata muita uskomaan, että surffaat jostain toisesta paikasta. VPN:n avulla voit myös suojautua haitallisilta hyökkäyksiltä ja ei-toivotulta seurannalta tarjoamalla verkon yksityisyyden ja turvallisuuden.

Tässä esimerkissä VPN:ää käytetään alueellisesti rajoitetun materiaalin, kuten ESPN:n, käyttämiseen. Saatavilla on useita ilmaisia VPN-palveluja, mutta on tärkeää valita laadukas ja luotettava VPN. Useimmat VPN:t eivät pysty murtamaan useimpia maantieteellisiä rajoituksia. Voit katsoa suosikkiurheiluotteluitasi keskeytyksettä, jos käytät parhaita VPN-palveluja.

Sling TV on televisiotilauspalvelu, jonka avulla voit katsella kanavia useilla laitteilla, kuten älypuhelimella, tietokoneella tai televisiolla. Tilaajat voivat katsoa uutisia, televisio-ohjelmia, elokuvia ja pelejä Sling TV:n avulla. Kehitystä ja merkittävää on se, että katselu on nyt mahdollista Internetin kautta.ESPN-, ESPN2- ja ESPN3-kanavat sisältyvät Sling TV:n perustilaukseen.

Valitettavasti Sling TV on kuitenkin saatavilla vain Yhdysvalloissa, ja sen maksamiseen tarvitaan yhdysvaltalainen luottokortti. Jos sinulla ei ole yhdysvaltalaista luottokorttia, voit ostaa Sling TV -lahjakortin PayPalin kautta.

Tallenna NFL-pelejä maanantaisin

ESPN näyttää NFL-liigaa, eli amerikkalaista jalkapalloa. Amerikkalainen jalkapallo (tunnetaan Yhdysvalloissa usein nimellä football) on Pohjois-Amerikassa 1800-luvun lopulla syntynyt joukkuelaji, josta on tullut Yhdysvalloissa suositumpi kuin perinteisestä eurooppalaisesta jalkapallosta.

Pelin tavoitteena on kerätä pisteitä eri tavoin. Tavoitteena on lähettää soikio pallo vastustajan maalialueelle tai potkaista se ainutlaatuisen maalihaarukan läpi. Pallo voidaan kuljettaa joko kantamalla, jolloin kyseessä on juoksupeli, tai heittämällä, jolloin kyseessä on eteenpäinheittopeli. Puolustava joukkue pyrkii pitämään pallon poissa alueeltaan. Pelin lopussa eniten pisteitä kerännyt joukkue julistetaan voittajaksi. Joukkue koostuu yleensä hyökkäys- ja puolustuskokoonpanosta sekä erikoiskentällisestä. Jotkut pelaajat voivat täyttää useita rooleja.

Voittaakseen oman joukkueen on suoriuduttava taidoiltaan, strategialtaan ja nopeudeltaan paremmin kuin toinen joukkue. Toinen samankaltainen laji on rugby, joka oli amerikkalaisen jalkapallon edeltäjä.

Tallenna NHL-pelejä

ESPN osti oikeudet juuri alkaneen NHL-kauden matseihin. Voit siis katsoa ja tallentaa NHL-matseja ESPN:ltä. NHL-kausi 2021–22 alkoi 13. lokakuuta 2021. Tämä on NHL:n 105. olemassaolovuosi. Lähtökohtana on, että sarjassa pelataan tänä vuonna 82 kierrosta. NHL-kausi keskeytetään talviolympialaisten ajaksi 7. helmikuuta – 22. helmikuuta 2022. NHL-pelaajat saavat pelata tapahtumassa.

Kunkin divisioonan neljä parasta joukkuetta etenee jatkosarjaan, jossa ne pääsevät 16 muun joukkueen (neljä jokaisesta divisioonasta) joukkoon. Pudotuspeleissä pelataan paras seitsemästä -sarja kaikissa otteluissa. Runkosarja kestää tammikuusta huhtikuuhun, jonka jälkeen alkavat pudotuspelit. Kesäkuussa jaetaan Stanley Cup. Vuonna 2021–22 NHL:ssä on 32 joukkuetta. NHL:ssä pelataan tulevalla kaudella ainakin kaksi ulkoilmaottelua. Minnesota Wild ja St Louis Blues kohtaavat Winter Classicissa, joka pelataan 1. tammikuuta 2022 Target Fieldillä Minneapolisissa.

spot_img

Aiheeseen liittyvät artikkelit