spot_img

Avast Premium Security

Jokaiselle nykymaailmassa elävälle on takuulla selvää, että tietoturvallisuuteen kannattaa ja pitääkin investoida. Verkossa liikkuu paljon erilaisia viruksia ja hakkereita, jotka pyrkivät pääsemään käsiksi yksityisiin tietoihisi. Miten Avast Premium Security suojaa elektronisia laitteita verkossa lymyäviltä uhkilta?

Monipuolinen virustorjuntaohjelmisto suojaa sekä kiristysohjelmilta että hakkereilta

Avast Premium Security on suosittu ohjelmisto, joka on suunniteltu suojaamaan elektronisia laitteita nykyaikaisilta uhkilta. Ohjelmisto estää esimerkiksi virusten ja kiristysohjelmien pääsyn laitteillesi. Ne ovat ikävä riesa ja pahimmassa tapauksessa tuhoavat tärkeitä tiedostoja laitteellasi. Virukset voivat myös vaikuttaa tietokoneesi toimintatehoon, mikä on luonnollisesti ikävä sivuvaikutus.

Toinen osa tietoturvallisuutta ovat hakkerit, jotka toimivat pimeän verkon puolella. He toimivat järjestelmällisesti päästäkseen käsiksi käyttäjien yksityisiin tietoihin ja myydäkseen niitä eteenpäin. Moni saattaa ajatella, ettei tällä ole merkitystä. Todellisuudessa se voi luoda väylän esimerkiksi tietojen väärentämiseen sekä pankkitilin hakkeroimiseen. Mitä enemmän tietoja sinusta löytyy, sitä paremmat työkalut hakkerilla on. Suojaudu siis verkon pimeiltä voimilta!

Ohjelmisto tunnistaa valesivustot

Verkossa seikkaillessaan törmää herkästi monenlaisiin verkkosivustoihin, joista kaikki eivät todellakaan ole turvallisia. On esimerkiksi yleistä, että hakkerit luovat alkuperäistä sivustoa muistuttavan sivun. Näin astuu helposti ansaan, sillä voi olla vaikea erottaa hakkerin luoma pankkisivusto alkuperäisestä. Tästä syystä suositellaan, että pankeissa ja verkkokaupoissa vieraillaan ainoastaan URL-osoitteen kautta Google-haun sijaan.

Jos kokee huijaussivustot ongelmaksi, on Avast Premium Security –ohjelmisto suunniteltu tunnistamaan huijaussivustoja. Ohjelmiston algoritmi huomaa virheet herkemmin kuin ihmissilmä ja estää huijaussivustolle pääsyn kokonaan.

Hoida myös raha-asiasi turvallisesti

Nykyään yllättävän moni on joutunut joskus verkkohuijauksen kohteeksi. Monesti huijauksiin liittyy esimerkiksi pankki- ja luottokorttitietojen kalastelua. Pahimmassa tapauksessa rikollinen on päässyt käsiksi rahoihisi, vaikka pankit monesti tunnistavatkin, jos asialla on joku muu kuin sinä.

Avast Premium Security on siitä hyvä ohjelmisto, että se on suunniteltu suojaamaan myös verkossa tapahtuvilta rahavarkauksilta. Voit siis hoitaa maksuja ja ostoksia rauhassa ilman huolen häivää hakkereista. Toki huijauksilta ei koskaan voi täysin välttyä, mutta virustorjuntaohjelmisto suojaa kaikkein pahimmilta vahingoilta sekä epäilyttäviltä verkkokaupoilta.

Avast Premium Security soveltuu kaikille laitteille

Nykyään verkossa asioidaan sekä tietokoneella että puhelimella. Mobiiliturvallisuutta ei todellakaan pidä väheksyä, sillä moni hoitaa verkkomaksuja myös mobiililaitteilla. Avast Premium Security –sovelluksen pystyy lataamaan sekä iOS- että Android-laitteille. Tietokoneohjelmistollakaan ei ole väliä, vaan jokaiselle käyttöjärjestelmälle löytyy oma versionsa.

Yhteensä ohjelmiston pystyy lataamaan kymmenelle laitteelle, jolloin kaikki perheen laitteet ovat suojattuna. Tietoturvaohjelmistosta ei nimittäin ole kovin paljon hyötyä, jos vain osa laitteista on suojattu. Hakkeri voi päästä käsiksi samoihin tietoihin niin tietokoneen kuin mobiililaitteen kautta.

Miksi hyvästä virustorjuntaohjelmistosta kannattaa maksaa?

Avast Premium Security maksaa yhdelle laitteelle 39,99 € ja 10 laitteelle 49,99 €. Hinta ei ole hassumpi verrattuna muihin markkinoilla oleviin ohjelmistoihin. Maksullisessa ohjelmistossa on enemmän erilaisia ominaisuuksia ja se suojaa laitteitasi verkon pahimmilta vaaroilta. Toki Avast free -ohjelmisto suojaa myös akuuteilta uhkilta, jos lompakko ei kestä maksullista virustorjuntaohjelmistoa.

Hyvästä virustorjuntaohjelmistosta kannattaa yleisesti ottaen maksaa, sillä muuten saattaa asettaa laitteensa vaaraan. Pahimmassa tapauksessa omat luottokorttitiedot saattavat joutua vääriin käsiin, jolloin ohjelmiston puuttumisesta joutuu maksamaan toista kautta.

Avast Premium Security ohjelmiston plussat ja miinukset

Erilaisia virustorjuntaohjelmistoja on syytä vertailla, sillä jokaisessa ohjelmistossa on sekä hyviä että huonoja ominaisuuksia. Avast Security Premiumin hyviä puolia ovat ehdottomasti erilaiset suojausominaisuudet ja hinta-laatusuhde. Kaikkia tietoturvallisuuden tasoja ohjelmisto ei kata, mutta tärkeintä on, että yksityiset tiedot sekä pankkitunnukset pysyvät turvassa.

spot_img

Aiheeseen liittyvät artikkelit