spot_img

Tiesitkö, että voit itse vaikuttaa kryptovaluuttojen turvallisuuteen?

Kryptovaluutat täyttävät vuonna 2022 13 vuotta. Vaikka ne ovat olleet osa maailmaamme jo yli kymmenen vuotta, ne keräävät silti vieläkin hieman epäilyjä. Tämä johtuu tietenkin pitkälti siitä, että kaikki eivät vieläkään ymmärrä niiden toimintaa.

On hyvin yleistä, että ihmiset epäilevät asioita, joita he eivät täysin ymmärrä. Me haluamme korjata tämän asian! Mukava tosiasia nimittäin on, että voit itse vaikuttaa kryptovaluuttojen turvallisuuteen jopa yllättävän paljon. Siitä syystä me pyrimme kertomaan kaikki eri asiat, joita sinun tulee ottaa huomioon, ja tietenkin miten voit minimoida niiden aiheuttamia riskejä.

Säilytä valuuttoja niille sopivalla tavalla

Yksi internetin suurimmista uhista on hakkerit, ja heidän toimintansa. Tästä syystä on hyvin tärkeää, että tiedät, miten voit säilyttää kryptovaluuttaa turvallisesti. Sillä tavalla voit varmistaa niiden pysyvän turvassa parhaalla mahdollisella tavalla.

Tätä tarkoitusta on kehitetty krypto lompakko. Tämä käy sinänsä järkeen, koska et varmasti säilytä käteistä tai pankkikortteja vain taskun pohjalla tai kädessäsi silloin kun et käytä niitä. Samalla tavalla kryptovaluutat tarvitsevat oman säilytys paikkansa.

Itse asiassa, krypto lompakoita on olemassa monia erilaisia, eri tarkoituksiin. Monilla sijoittajilla on käytössä ainakin kaksi erilaista lompakkoa. Kuumat lompakot eivät ole yhtä turvallisia kuin kylmät lompakot, mutta niiden ei tarvitse edes olla. Kuumat lompakot ovat nimittäin luotu päivittäistä käyttöä varten. Sen sijaan kylmät lompakot sopivat pitkäaikaiseen säilytykseen.

Minimoi korkean volatiliteetin aiheuttamaa riskiä

Pitkäaikaisesta säilytyksestä puhuttaessa voimme siirtyä helposti seuraavaan turvallisuus seikkaan. Nimittäin monet kritisoivat kryptovaluuttoja niiden korkean volatiliteetin takia. Tämä suuri kurssivaihtelu lyhyessä ajassa kieltämättä tekee kaikista krypto valuutoista korkean riskiryhmän sijoituskohteita.

Tätä riskiä voidaan kuitenkin pienentää. Se tapahtuu hyvin helposti valitsemalla pitkäaikainen sijoittaminen päivä kaupankäynnin sijaan. Pitkäaikaisella sijoittamisella tarkoitetaan sitä, että säilytät ostamaasi kryptoa jonkin aikaa. Tämä voi olla vuosi, tai vaikka monta vuotta. Täten sinun ei tarvitse välittää lyhyt kestoisista arvon heittelyistä. Sen sijaan käytät hyödyksesi niin sanottuja Karhu ja Härkä kausia, pyrkien tekemään tuottoa niiden avulla.

Valitse tuttu ja turvallinen vaihto

Vaihto tarkoittaa sivustoa tai palvelua, jota käytetään kryptovaluutan ostamiseen. Siellä pääset vaihtamaan fiat-valuuttaa kuten euroa krypto valuuttoihin. Kuten kaikkia muitakin asioita kryptojen maailmassa, myös vaihtoja on olemassa lukemattomasti nykypäivänä. Ne sisältävät eri kokoisia maksuja, ja voivat muutenkin erota toisistaan eri tavoilla.

Vaihtoa valitsemiseen kannattaa käyttää hetki aikaa. Valitettavasti nimittäin niiden joukossa on joitakin mätiä omenia. Ne on onneksi hyvin helppo välttää! Valitse vaihto, joka on tunnettu kryptojen maailmassa. Koska monet muut sijoittajat luottavat siihen, voit olla varma, että kyseessä on luotettava sivusto. Siten sinun ei tarvitse epäillä sen toimintaa, vaan voit sijoittaa rennoin mielin.

Kysy apua tarvittaessa

Kryptovaluuttoja omistaa nykyään tuhannet eri ihmiset. Näihin ihmisiin kuuluu vanhempia ihmisiä, mutta ne ovat erityisen suosittuja nuorempien sukupolvien keskuudessa. Jos tarvitset apua missään asiassa, on hyvin suositeltavaa yksinkertaisesti pyytää sitä.

Voit tietenkin pyytää apua esimerkiksi vaihdon asiakaspalvelusta. Jos taas ongelmasi liittyy johonkin yleiseen asiaan, voi olla hyvä idea kysyä Reddit keskustelusivuston krypto kanavilta. Siellä sijoittajat jakavat paljon tietoa, ja voit saada lukemattomasti vastauksia mihin vain kysymykseen todella nopeasti.

Tunnetut internet turvallisuus menetelmät auttavat sinua

Koska internet ei ole uusi keksintö, suurin osa meistä tuntee kaikki siihen kuuluvat vaarat. Samasta syystä me myös tiedämme, miten meidän tulee käyttäytyä pysyäksemme turvassa. Kaikki nämä toimet vaikuttavat myös kryptojen maailmaan. Toisin sanoen, varmista käyttäväsi vain vahvoja salasanoja, ja välttäväsi epäilyttävien linkkien klikkaamista. Täten olet jo hyvässä asemassa pitääksesi valuutat turvassa.

spot_img

Aiheeseen liittyvät artikkelit