spot_img

Löydä oikea varkaussuoja ennen matkaa

Onko aika suunnitella matkustamisen aloittamista uudelleen? Tällaisissa tapauksissa on tärkeää olla turvassa ja suojata arvoesineitäsi. Matkalaukkumme voivat eri syistä päätyä vääriin käsiin joko vahingossa tai tarkoituksella, ja arvokas sisältö voi kadota ikuisesti. Siksi on tärkeää suunnitella etukäteen pahin ja hankkia GPS -seuranta. Voit kiinnittää sen helposti matkalaukkuusi riippumatta siitä, matkustatko junalla vai lentokoneella. Voit seurata sen sijaintia reaaliajassa ja nähdä historian takaisin suoraan matkapuhelimellasi samalla kun voit rentoutua paljon enemmän liikkeellä ollessasi.

Jos päätät matkustaa autolla, voi olla vähintään yhtä tärkeää käyttää varkaussuojaa sekä matkalaukkujesi että autosi tai muun ajoneuvon kanssa, jonka kanssa matkustat. Autovarkaudet ovat uskomattoman yleisiä, ja voi olla erittäin vaikeaa saada se koskaan takaisin hyvässä kunnossa. MiniFinder tarjoaa useita erityyppisiä GPS-paikannuslaitteita, mukaan lukien maailman johtava ajoneuvoseuranta Zepto. Tämän seurannan avulla voit seurata ajoneuvojasi. Jos haluat myös suojata muita arvoesineitä varkauksilta, siihen on myös räätälöityjä tuotteita, kuten MiniFinder Pico, jonka voit kiinnittää esimerkiksi laukkuihin, jotka sisältävät kalliita esineitä.

Voit helposti asentaa ajoneuvon seurantalaitteen esimerkiksi autoosi ja nähdä sitten auton sijainnin minuutti minuutilta siihen liittyvän ohjelmistojärjestelmän kautta. Järjestelmässä saat hälytyksen, kun autosi tai muu ajoneuvo liikkuu tietyn alueen ulkopuolella. Saat käyttöösi peukalointi- ja nopeushälytykset, jotka tarjoavat paremman näkymän kaukaa. Jos kärsit autovarkauksista lomasi aikana, näet suoraan auton sijainnin ja historian, mikä on erittäin arvokasta tietoa poliisille heidän työssään. Sen lisäksi, että suojaat autosi varkauksilta, kannattaa myös suojata asuntovaunu, matkailuauto, mopo, moottoripyörä tai vene varkauksilta. Riippumatta käyttämästäsi ajoneuvosta, GPS tarjoaa parhaan mahdollisen varkaussuojan.

Joka vuosi raportoidaan tuhansia varkauksia, eikä vähiten silloin, kun matkustat. MiniFinderin GPS -radalähettimen avulla voit suojata arvoesineitäsi ja seurata niitä reaaliajassa. Kiskolähetin on yksi markkinoiden pienimmistä, joten se on helppo piilottaa matkalaukkuun luvattomille henkilöille. Siististä koostaan ​​huolimatta niillä on tehokas suorituskyky ja pitkä akunkesto.

MiniFinder GO: ssa kaikki seuranta tapahtuu automaattisesti pilvipohjaisen seurantajärjestelmän kautta, jota voit käyttää helposti matkapuhelimellasi tai tietokoneellasi.

Lue lisää: https://minifinder.fi

spot_img

Aiheeseen liittyvät artikkelit