spot_img

Suojaa iPhoneasi Bitdefenderillä

Bitdefender tarjoaa turvaa ja suojaa iOS-laitteisiisi. Haluamme pitää iPhonesi turvallisessa käytössä, jotta sinä voit nauttia siitä parhaalla mahdollisella tavalla.

iPhonen käyttäjä miettii todennäköisesti ainakin joskus, mihin ja miten hänen arkaluonteisia ja henkilökohtaisia tietoja käytetään. Bitdefender Mobile Securityn sovelluksen avulla voit suojata tietojasi turvallisesti uteliailta katseilta ja silmäpareilta, jotta puhelimen käyttö on miellyttävämpää. Voit tilata sen helposti osoitteessa bitdefenderantivirus.fi.

Bitdefenderin ominaisuudet

Bitdefenderin sovellus tarjoaa monia turvallisuuteen liittyviä palveluita ja sovellus on suunniteltu iOS-laitteisiin. Uuden iPhonen hankkiminen on usein jännittävä kokemus ja taipaleen aloittaminen kannattaa tehdä tietoturvallisuuden kannalta järkevästi. Toivotamme toki myös vanhatkin käyttäjät Bitdefenderiin, jotta tietojen turvaaminen ei enää arveluta ja häiritse yöuniasi.

Kun hankit Bitdefenderin iPhone-puhelimeesi saat siihen tarjoamamme nettisuojauksen. Se suojaa sinua siis käytännössä päätymästä epämääräisiltä ja jopa petollisilta sivuilta, jotka pyrkivät kalastella tietojasi vilpillisesti. Käytössämme olevalla tietojenkalastelun estojärjestelmällämme käymme läpi nettisivuja ja jos havaitsemme epäilyttäviä sivuja, huomautamme ja varoitamme iPhonen käyttääjää siitä välittömästi. Bitdefender Web Protection suodattaa kaiken tietoliikenteen puhelimessasi – ei siis vain selailua, jonka teet tarkoituksella ja tarjoamme ajankohtaista suojaa kaikenlaisia uhkia ja vaaroja vastaan.

Lisäksi voit suhtautua huoletta verkon yksityiskäytäntöihin, sillä Bitdefender sisältää turvatun VPN:n täydellisen yksityisyyden ylläpitämiseen ja olemme itseasiassa parantaneet tätä ominaisuutta entisestään viime aikoina. Voit siis olla rauhassa yksityisyytesi ja henkilökohtaisten tietojesi puolesta. Parannettu Bitdefender suojaa läsnäoloasi ja käyttöäsi verkossa salaamalla kaiken liikenteen netissä. Bitdefender Mobile Security toimii siis iOS-laitteissasi ja jokaiseen päivään sisältyy jopa 200 MB salattua tietoaa puhelimeesi tai tablettiisi.

Sähköpostin käyttöön liittyy tunnetusti lukuisia turvallisuusuhkia ja haluamme, että pystyt Bitdefenderin avulla tarkistaa ja varmistaa, onko sähköpostisi tunnukset rikottu. Sovelluksemme avulla voit tarkistaa iPhonellasi suoraan, onko verkkotileihisi ilmaantunut minkäänlaisia tietorikkomuksia. Monissa suosituissa verkkosivuissa voi olla tunnetusti ikäviä tietovuotoja ja käyttäjällä voi ymmärrettävästi olla vaikeuksia pitää silmällä kaikkia sen alttiina olevia tilejä. Bitdefenderin tarjoama Account Privacy ilmoittaa sinulle heti, jos arkaluontoiset tietosi ovat riskinä päästä vääriin käsiin. Se myös antaa sinulla mahdollisuuden tehdä tarvittavat toimenpiteet, jotta tilisi ovat taas suojassa vuodoilta.

Jos sinulla on käytössä iPhonen lisäksi iPad, tuemme tablettisi käyttöä ja siihen liittyviä turvallisuusseikkoja sovelluksessamme.

Tilaa Bitdefender

Voit löytää ja tilata Bitdefender-sovelluksen Apple Storesta. Se on edullinen sijoitus iPhonesi turvallisuuden takaamiseksi. Kun tilaat Bitdefenderin, saat yhden tilin käyttöösi yhdeksi vuodeksi ja se toimii 50 laitteella. Linkistä voit tarkastella tarkempia tietoja hintaan ja tilaukseen liittyen. Lisäksi pystyt lukemaan tarkemmin luonnollisesti myös tilaukseen liittyvistä ehdoista.

Bitdefenderin suositukset

Olemme saaneet iloksemme tunnustusta palvelustamme. Tammikuussa 2021 saimme tunnustusta AV-Comparatives-toimijalta, joka totesi Bitdefenderin olevan sarjassaan erinomainen tietoturvallisuuden palveluntarjoaja. Saimme myös elokuussa 2020 erittäin hyvät tulokset PC Mag-toimijalta, joka suoritti itsenäiset laboratoriokokeet ja verkkosuojakokeet. Olemme näistä hyvin ylpeitä.

Bitfenderillä teet asiantuntijan valinnan

Bitdefender tarjoaa iPhone-puhelimeesi innovatiivista teknologiaa, joka ennakoi, estää, havainnoi ja korjaa cyber-turvallisuuteen liittyviä uhkia. Torjumme myös uusimpia ongelmia, joita voi löytyä mistä tahansa päin maailmaa. Saat puhelimeesi parhaan mahdollisimman suojan ja voit käyttää puhelintasi ilman huolia ja murheita. Jos digitaaliset ominaisuudet ja puitteet ovat sinulle tärkeitä ja haluat olla varma yksityisyytesi ylläpitämisestä missä tahansa olosuhteissa, on Bitdefender Mobile Security sinun valintasi. Se on portti iPhonesi tai iPadisi maksimaaliseen käyttöön.

Bitdefenderin käyttöönotto vaatii iOS-laitteen ja iOS 11.2-päivityksen tai siitä uudemman päivityksen. Sen käyttäminen vaatii myös aktiivisen internetyhteyden.

spot_img

Aiheeseen liittyvät artikkelit